Over Rapid ICT

Rapid ICT is opgericht in 2010 als ICT dienstverlener voor particulier en kleinbedrijf. Sindsdien hebben we ons portfolio uitgebreid van voornamelijk laptopreparaties naar ook web-design, hosting, online marketing, analyse en verbetering van processen en Customer Relationship Management. De kracht van Rapid ICT ligt er in te kunnen meedenken vanuit uw (business)-perspectief en op die manier een oplossing te vinden die past bij de behoeftes van uw organisatie. Wij staan voor heldere taal, transparantie, doelgerichtheid en vlotte service. Onze missie is om ICT voor u te laten werken om u effectief te laten zijn in wat u doet.

Contactgegevens

Rapid ICT staat klaar voor uw vragen of het nu gaat om een reparatie van uw laptop of een advies voor een zakelijk vraagstuk. Wij staan voor u klaar in de omgevingen Nijmegen en Amsterdam. Binnen 24 uur hebt u een antwoord op uw bericht.

E-mail: info@rapidict.nl
KvK: 64594882

Neem contact met ons op

 
1 Begin 2 Voltooid

Adresgegevens

Rapid ICT is gevestigd in Amsterdam en Nijmegen. Ons kantoor is gevestigd te Abcoude. Alhoewel wij normaal gesproken uw laptop bij u komen ophalen kunt u deze natuurlijk ook bij ons in Abcoude komen afleveren.

Rapid ICT
Hollandse Kade 16
1391 JD Abcoude

Afbeelding kantoor Rapid ICT Abcoude