Web-design en marketing

Online marketing is meer dan alleen zichtbaarheid, maar dit is wel waar het begint. Het is in de eerste instantie belangrijk om zichtbaar te zijn en uw unieke propositie over te brengen, op de computer, op de tablet en op de smartphone. Met een goede website maakt u uw bezoekers enthousiast over wat u te bieden hebt. Rapid ICT onderscheidt zich door websites op maat te leveren waarmee u de boodschap helder overbrengt.

Online marketing

De afnemer ziet online afwezigheid als een vanzelfsprekendheid en de vertrouwensband met de afnemer is de doorslaggevende factor in iedere branche. Deze realiteit speciale eisen aan de marketingaanpak. Online-contentmarketing is steeds meer de gekozen aanpak. Dit is meer dan alleen Search Engine Optimalisation of E-mailmarketing. Online marketing gaat niet alleen over zichtbaarheid, maar juist vooral over betrokkenheid, met- en van uw (toekomstige) klant.

Hoe betrokken is men met uw merk?

Uw producten online met een webwinkel op maat

Wij weten precies wat er nodig is om uw webwinkel te realiseren, van webhosting tot marketing. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in de technische problemen zoals webdevelopment en betaalmogelijkheden, maar ook in wat voor u het juiste proces is en hoe u uw identiteit kunt uitdragen.

Stappenplan webdevelopment

Het opleveren van uw website gebeurt volgens het onderstaande stappenplan. In de gehele doorlooptijd van dit project houden wij continue de vinger aan de pols om te zorgen dat we op weg zijn naar een website of webwinkel die past bij uw bedrijf.

Inventariseren van uw eisen en wensen
Offerte met specificaties, voorwaarden en kosten
Wij creëren een visueel ontwerp
U levert teksten en overige content
Wij leveren een compleet prototype op
Concreet maken van uw laatste criteria
Oplevering en livegang (wij trakteren)

Volledige controle met een krachtig CMS

Rapid ICT ontwikkelt uw website op basis van Drupal (content management systeem). Met Drupal kunnen wij met meer efficiëntie en kwaliteit ten opzichte van bijvoorbeeld Wordpress uw maatwerkwebsite te bouwen. Alhoewel Drupal ons CMS van keuze is hebben wij ruime ervaring in (webwinkels gebaseerd op) Wordpress. Hierin kunnen wij u dus ook ondersteuning bieden.

CMS logo