Zakelijke ICT dienstverlening

Voor het kleinbedrijf voorzien wij in alle nodige ICT voorzieningen. Rapid ICT heeft ruime ervaring in de techniek maar onze kerncompetentie ligt in bedrijfskunde en informatica. Dankzij deze achtergrond kunnen wij uw probleem doorgronden en dit koppelen aan de juiste ICT oplossing. Wij zorgen dat ICT voor u werkt zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Advies en uitvoering in ICT

Technologie biedt mogelijkheden, maar kan tegelijkertijd helaas een bron van zorgen zijn. Oorzaken hiervan kunnen liggen aan gebrekkige voorzieningen of simpelweg de verkeerde voorzieningen. Technologie is effectief wanneer het bij de tijd is en vooral deel is van een samenhangende infrastructuur. Rapid ICT richt zich daarom op meer dan symptoombestrijding. Een goed advies lost problemen op van nu en van morgen.

Eén partner voor al uw ICT vraagstukken

VoIP hosting

Voice over IP is een voordeliger, meer praktisch substituut voor de traditionele telefonie met een eigen telefooncentrale. U heeft voor VoIP geen eigen apparatuur nodig, behalve de telefoons. VoIP kan net zo klein- of grootschalig als u wilt en de prijs past zich hierop aan. Zelfs het bellen met VoIP op zich is aanzienlijk goedkoper dan met PSTN. Rapid ICT verhuurt de benodigde infrastructuur waarmee u en uw collega’s over vaste lijn kunnen bellen. Wij dragen zorg voor het hele proces van het inrichten tot aan het installeren bij uw bedrijf. Eén VoIP account kan worden gebruikt op uw laptop, op uw smartphone, of op uw VoIP toestel op uw bureau.

Meer gemak en minder kosten met VoIP

Web-design en marketing

Online marketing is meer dan alleen zichtbaarheid, maar dit is wel waar het begint. Het is in de eerste instantie belangrijk om zichtbaar te zijn en uw unieke propositie over te brengen, op de computer, op de tablet en op de smartphone. Met een goede website maakt u uw bezoekers enthousiast over wat u te bieden hebt. Rapid ICT onderscheidt zich door websites op maat te leveren waarmee u de boodschap helder overbrengt.

Communiceer met een website op maat

Websites en e-mail hosten

De eerste benodigdheid in uw online zichtbaarheid is een goed domein en betrouwbare webhosting. Sommige bedrijven hebben hier het liefst geen omkijken naar en anderen willen volledige controle over hun hostingpakket. Deze keuze laten wij aan u over. Wat zeker is is dat u het best voor de dag komt met een voor uw bedrijf specifiek e-mailadres en een vlotte website.

Neem contact met ons op

 
1 Begin 2 Voltooid