Besturingssysteem herstellen

Het is geen overbodige luxe om een laptop éénmaal per jaar volledig te herinstalleren. Soms is het noodzakelijk omdat zich lastig te traceren foutmeldingen voordoen, de prestaties tegenvallen of nog zelfs de veiligheid in het geding is. Met ruim duizend herinstallaties op onze naam weten wij precies hoe we uw laptop weer vlot, veilig en betrouwbaar kunnen maken.

Professionele herinstallatie

Een veilige, efficiënte en betrouwbare laptop kan u helpen uw werk, in communicatie en ontspanning. Bij Rapid ICT hebben we één doel voor ogen en dat is dat uw laptop voor u wèrkt. Wij onderscheiden ons in de zorg die wij besteden om uw laptop optimaal te laten functioneren.

Veiligheid

Beveiliging is altijd een combinatie van zelf goede maatregelen treffen enerzijds en anderzijds de juiste technologie gebruiken. Sterke wachtwoorden en alert zijn op phishing en fraude zijn maatregelen die u zelf kunt treffen. Met betrekking tot technologie raden wij altijd aan het thuisnetwerk goed te versleutelen, de software up-to-date te houden en een virusscanner te gebruiken.

Wij dragen hieraan bij door alle software altijd te voorzien van de nieuwste updates. Hiernaast kunnen wij uw laptop voorzien van een virusscanner die discreet maar zeer effectief beschermt tegen malware, virussen en trojans. Zeker geen overbodige luxe om risico op misbruik of diefstal te minimaliseren.

Snelheid

De software die men gebruikt maar zeker ook hoe deze gebruikt wordt is voor een groot deel bepalend in hoe vlot een laptop werkt. Wat we vaak zien is een veelheid aan programma’s die op de achtergrond draaien. Dit kan achteraf geïnstalleerde software zijn maar in veel gevallen ook door de fabrikant voorgeïnstalleerde software die men beter kwijt dan rijk is.

Voorgeïnstalleerde software die niet een directe toegevoegde waarde heeft deïnstalleren we direct na installatie, met vaak meteen al een uitstekend resultaat in prestaties. Vervolgens minimaliseren we het aantal op de achtergrond draaiende programma’s en processen. Deze aanpak heeft als resultaat een optimale laptop waar u maximaal plezier en nut van kunt hebben.

Zorg voor details

Er zijn hiernaast andere zaken waar wij zorg aan besteden zoals het controleren van de drivers en voorkomen van bekende problemen in Windows. Laptops die door ons worden geherinstalleerd voldoen simpelweg aan hoge standaarden. We zijn namelijk van mening dat het (vooral) ook de details zijn die u de best mogelijke ervaring biedt met uw laptop.